Geboortekaartjes

September 2016 is onze dochter Yanieke geboren. Om in de stijl van onze trouwkaart te blijven, heb ik opnieuw een boom gebruikt als basis. De boom staat voor leven, leven door generaties heen. Onze dochter is dan ook vernoemd naar beide oma’s.
Het kaartje heb ik helemaal zelf ontworpen, gemaakt en in elkaar gezet. Het kaartje aan de binnenkant heb ik laten drukken bij een drukkerij in Zwolle.
Voor het geboortekaartje van onze tweede dochter heb ik hetzelfde kaartje gebruikt, maar daar een eigen, unieke illustratie voor gemaakt.

Het geboortekaartje voor Fenna heb ik in opdracht gemaakt. Een leuke samenwerking met de pappa en mamma, die zelf de tekst hebben aangeleverd. Thema’s die ik meekreeg bij het maken van dit kaartje waren ‘wereld’ en ‘dieren’. Meteen had ik het idee om twee technieken te combineren: mijn gedetailleerde potloodtekening met het zachte, sfeervolle van houtskool op de achterkant. Deze combinatie zorgt voor een stoere, maar ook zachte uitstraling. Het was namelijk nog een verrassing of het een meisje of jongen zou worden!