Logo’s

Voor de kapsalon van Linda Vink mocht ik het logo ontwerpen. Na het maken van schetsen en onderling overleg heb ik drie opties wat beter uitgewerkt. Uit deze drie heeft Linda het logo gekozen wat ze uiteindelijk wilde hebben. Voor meer informatie over Linda’s kapsalon kun je kijken op Facebookpagina Wom-Men.

In Ruinen staat een mooie blokhut die verhuurd wordt als Bed & Breakfast. De eigenaren hebben mij gevraagd een nieuw, fris logo te maken die bij hun B&B past. Het informatiebord wat ze hadden, voldeed niet meer aan hun verwachtingen.
De blokhut zelf moest het onderwerp van het logo worden. Zodoende heb ik verschillende logo’s in schets uitgewerkt, allen met de blokhut als uitgangspunt. Daaruit werd er één gekozen, die ik voor een tweede ronde onder handen heb genomen en verbeterd heb. Na nog een laatste toevoeging van schaduwwerking door middel van arcering, was het plaatje compleet. Precies zoals ze wilden hebben.
Het is een fris logo geworden die de vrijheid uitstraalt van een week of een weekendje even lekker van huis weg.
Voor meer informatie over de B&B kun je kijken op B&B de Blokhut

Mijn man werkt ook graag voor mensen in opdracht, maar dan met hout. Hij is meubelmaker van beroep en heeft al een aantal prachtige dingen gemaakt. Nu de vraag naar zijn kwaliteiten toeneemt, wordt het tijd voor een eigen logo! Ik heb bij dit logo gezocht naar een simpel beeld bij het brede aanbod wat mijn man heeft. Zowel het maken van werktekeningen in AutoCAD als de daadwerkelijke uitvoering heb ik in het logo verwerkt door de cirkelzaag en de cursor van AutoCad. Zie Facebook voor het werk van MHF.