Uitnodiging speciale gelegenheden

Kaarten maken kan voor allerlei gelegenheden. Bijvoorbeeld voor een 40 jarig huwelijk. Daar heb ik er inmiddels twee van gemaakt. Kijk hoe verschillend!

De eerste is de uitnodiging voor het feest van Han & Elly. Ik kreeg de trouwfoto toegestuurd en ik had Elly eens horen zeggen dat ze de bloemen op de achtergrond zo mooi vond. Daarom heb ik die bloemen als uitgangspunt gebruikt om de kaart op te bouwen en kleur te geven. Resultaat is een frisse, vrolijke kaart!

De kaart voor Oege & Josje is erg persoonlijk geworden. Tijdens een kop thee vertelden zij mij verhalen over hun 40 jarig samenzijn. Wat een zegeningen allemaal! De illustraties symboliseren deze verhalen en de stippellijn symboliseert de weg die ze gegaan en waarop ze nog onderweg zijn. Op de achterkant geen standaard tekst, maar verborgen tussen de woorden de uitnodiging, plaats en tijd van het feest in het blauw. De vorm van een ansichtkaart heeft eveneens met hun levensreis te maken.

De laatste kaart is ter gelegenheid van de 65e verjaardag van zowel Han als Elly. Hier kreeg ik de vrije hand. Ik heb een taart getekend, omdat ik daar zin in had en ik het vond passen bij de gelegenheid. Door het stuk op de taartschep uit te schuiven, wordt de informatie zichtbaar. Dit element maakt deze kaart nog meer uniek!