Tekenles – 8 t/m 12 jaar

Van Januari tot Juli 2020

Teken jij graag?
Wil je beter leren tekenen?
Kom dan tekenen bij D-tale!

Vanaf januari 2020 start ik met tekenlessen voor kinderen van de leeftijd 8-12 jaar. Zelf heb ik van jongs af aan tekenles gehad en ik kijk er met plezier op terug.

Bij tekenles hoort je eigen tekendoos. Deze krijg je bij de eerste les. Deze doos is speciaal voor en van jou. Je moet daar dan ook zelf goed voor zorgen!
De teken- en schilderlessen bestaan uit veel verschillende opdrachten. Zo leer je bijvoorbeeld iets na te tekenen door heel goed te kijken. Of je fantasie te gebruiken en iets te tekenen wat helemaal niet bestaat. Ook leer je hoe je kleuren kunt mengen. We werken met verschillende tekenmaterialen.

Mijn lessen zijn heel persoonlijk. Je bent welkom bij mij en ik wil je graag helpen. Het geeft niet of je al heel goed kunt tekenen of dat je dat misschien nog niet zo vaak gedaan hebt. Samen gaan we aan de slag en ik ga jou helpen om beter te worden in tekenen en schilderen. Omdat de groep niet groter is dan 8 cursisten, heb ik alle aandacht voor jou!

Ik geef les bij mij aan huis op De Wandelingen 24 in Wijhe. De lessen zijn om de week op woensdagmiddag, van 14.30 tot 16.00 uur. Mocht dat niet uitkomen, dan kunt u dat via het aanmeldingsformulier aangeven. Wellicht kunnen we dan kijken naar een andere optie.

Ben je enthousiast geworden? Download dan het aanmeldingsformulier (pdf,1.323kb). Vul de gevraagde gegevens in en stuur het formulier terug per post of mail.

Klik hier (pdf,1.322kb) voor de prijzen

Hopelijk zien we elkaar gauw!