Artwork

D-tale Artwork

producten met een persoonlijke tint!

 

Wil jij mensen graag op de hoogte brengen van een speciale gelegenheid of gebeurtenis? Of wil je iemand verrassen met een uniek cadeau? Daar kan ik je mee helpen. Samen gaan we in gesprek om te zoeken naar jouw smaak, stijl en persoon. Dat in combinatie met mijn creativiteit en talent om te verbeelden en vorm te geven, komen we tot een uniek resultaat met een persoonlijke tint!

Geboortekaartjes

Wat is het gaaf om één van de bijzonderste gebeurtenissen in de wereld een unieke illustratie te geven. Mijn passie voor geboortekaartjes zie je terug in de liefde, aandacht en details die je ook in deze tekeningen terug ziet. De sfeer van een D-tale tekening past perfect bij zo’n mooie gelegenheid.


Deze voorbeelden maakte ik specifiek in opdracht van de klant.
Je kunt ook kiezen voor een geboortekaartje uit mijn portfolio.

Wil jij ook een geboortekaartje van D-tale? Kijk op www.d-talegeboortekaartjes.nl voor meer informatie.

Geboortestoeltjes

Kraamcadeaus zijn het leukst wanneer ze heel persoonlijk zijn. Met het geboortestoeltje dat gemaakt wordt naar aanleiding van het geboortekaartje van de kleine, heb je zo’n persoonlijk cadeau in handen. En D-tale kan deze voor jou maken! Ga naar de contactpagina voor meer informatie.

Portretten

Hiermee kun je jezelf of een ander eens goed in het zonnetje zetten. Wat een prachtig, bijzonder cadeau kun je geven als je kiest voor een portret bij D-tale. Met liefde stop ik mijn talent, tijd, aandacht en energie in het maken van portretten in opdracht. En jij laat met zo’n cadeau zien dat je de ander enorm waardeert.